Suomella ei ole varaa siihen, että työntekijöiden asemaa kurjistetaan millään tavalla. Sinä voit äänestämällä vaikuttaa siihen, että päättäjiksi valitaan henkilöitä, jotka ylläpitävät suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ja ymmärtävät työntekijöiden asemaa.

Emme halua uutta kikyä, pakkolakeja tai leikkauksia sosiaaliturvaan. Haluamme riittävän toimeentulon kaikille. Olemme ylpeitä kaikille kuuluvista hyvinvointipalveluista ja niiden tekijöistä. Vaaleissa juuri sinä pääset vaikuttamaan tähän kaikkeen äänestämällä. Valitse työntekijämyönteinen ehdokas, joka puolustaa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Suomen on oltava maa, jossa ihmisten on hyvä elää, asua ja tehdä työtä. Lue tarkemmin ammattiliitto JHL:n eduskuntavaalitavoitteista. 

JHLdemarien ehdokkaat vaalipiireittäin eduskuntavaaleissa 2023

Helsingin vaalipiiri

Uudenmaan vaalipiiri

Varsinais-Suomen vaalipiiri

Satakunnan vaalipiiri

Hämeen vaalipiiri

Pirkanmaan vaalipiiri

Kaakkois-Suomen vaalipiiri

Savo-Karjalan vaalipiiri

Vaasan vaalipiiri

Keski-Suomen vaalipiiri

Oulun vaalipiiri

Lapin vaalipiiri

Jaa juttu