Kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 18.4.2021. Katso muut tärkeät päivämäärät vaalit.fi-sivuilta.

Kuntavaaleihin tarvitaan runsain joukoin ehdokkaiksi työelämän ja arjen asiantuntijoita. Kuntavaaleissa valitaan päättäjät tehtäviin, jotka vaikuttavat meidän kaikkien arkeen. Valtuustoissa tavalliset kuntalaiset päättävät, miten omaa kuntaa kehitetään ja mihin suuntaan kuntaa viedään tulevaisuudessa.

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua oman puolueosastosi kautta. Lisäksi SDP:n sivulla olevalla lomakkeella voit kertoa kiinnostuksestasi ryhtyä ehdokkaaksi tai vinkata tuntemastasi henkilöstä, joka olisi mielestäsi hyvä ehdokas.

Tästä voit ladata SDP:n ehdokkaan suostumus ja sitoumus -lomakkeen.
SDP:s kandidats samtycke och försäkran

Maailmaa voi muuttaa – tarvitaan vain rohkeita ihmisiä!

Jaa juttu