JHL:n vaalien äänestysaika on 7.2.-1.3.2022. Netissä voit äänestää 1.3. saakka. Postiääni on syytä jättää postin kuljetettavaksi viimeistään 18.2, jotta se ehtii varmasti perille.

Vaaleissa valitaan 120 jäsentä liiton edustajistoon. Edustajisto on liiton ylin päättävä elin. Edustajisto päättää mm. jäsenmaksun suuruuden, hyväksyy suurimmat työehtosopimukset sekä liiton talousarvion ja toimintasuunnitelman. Edustajisto valitsee liitolle johdon ja päättää, mihin suuntaan JHL:n kulkee.

Ei ole yhdentekevää, millaisia päättäjiä tulevassa JHL:n edustajistossa on. JHLdemarit ja sitoumattomat tarjoavat äänestäjille hienon kattauksen osaavia vaikuttajia.

Mahtavat palkinnot

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan 5 x 1000 euron S-lahjakortti ja 3 sähköpyörää. Pääset automaattisesti mukaan arvontaan äänestämällä JHL-vaaleissa.

Hyvä työelämä kuuluu kaikille

JHLdemarit ja sitoutumattomat ovat loistava joukkue, joka on vahvasti oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden ja reilun työelämän puolella. Puolustamme julkisia palveluita ja reiluja työehtoja.

Haluamme edistää JHL:n jäsenten edunvalvontaa sekä vahvistaa JHL:n ja koko ay-liikkeen järjestöllistä ja yhteiskunnallista asemaa. Hyvinvoinnin ammattilaiset ansaitsevat laadukasta ja toimivaa edunvalvontaa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

JHLdemarien ja sitoutumattomien vaaliteemoihin voit tutustua tarkemmin tästä>>

JHLdemarien ja sitoutumattomien upeat ehdokkaat vaalipiireittäin

Valitse oma ehdokkaasi loistavasta ja osaavasta joukkueesta ja käytä ääntäsi JHL:n edustajistovaaleissa! Näin takaat ammattiliittosi tulevaisuuden olevan vahva ja ketterä.

Miksi JHL-vaaleissa kannattaa äänestää

Katso videolta hyviä perusteluita miksi JHL-vaaleissa kannattaa äänestää.

Jaa juttu