Vapaiden valtakunta on työtä tekevien kansanliike

Nuoret palkansaaja-aktiivit ovat käynnistäneet kampanjan, jonka tavoitteena on muuttaa Suomen poliittista suuntaa tulevissa eduskuntavaaleissa. JHLdemarit kannustaa tukemaan kampanjaa.

Vapaiden valtakunta -kampanjan tarkoituksena on saada ihmiset innostumaan äänestämisestä eduskuntavaaleissa ja muuttaa siten Suomen suuntaa. Kampanjan tunnuslause on ”Anna ääni vapaudelle 2019”.

Kampanja on syntynyt ammattiliittojen jäsenten ja aktiivien halusta muuttaa valtakunnan politiikkaa palkansaajille myönteisemmäksi. Ajatuksena on halu turvata työntekijöiden järjestäytymisvapaus, vaikuttaa työlainsäädäntöön ja tehdä työtä modernin pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskuntamallin puolesta.

Vapaiden valtakunnan tukijat lupaavat äänestää ehdokkaita, jotka ajavat sellaista Suomea, jossa jokainen voi elää palkallaan, vapaana mielivaltaisen irtisanomisen pelosta. Tukijat ja kampanjan aktiivit aikovat äänestää ehdokkaita, jotka ratkaisevat asioita sopimalla, eivät pakkolaeilla tai leikkureilla.

Vapaiden valtakunta -kampanja rakentuu aktiivien työn varaan. JHLdemarit haluaa olla mahdollistamassa sen läpiviemistä ja edistämässä jäsentensä yhteiskunnallisia vaikuttamismahdollisuuksia. Kampanja tulee näkymään ja kuulumaan työpaikoilla, tapahtumissa ja koulutuksissa.

Vapaiden valtakunta on avoin kaikille. Tulethan sinäkin mukaan joukkoon! Tukijaksi voit liittyä kampanjan nettisivulla.

Lisätietoa: https://www.vapaidenvaltakunta.fi/

Jaa juttu