Energinen JHLdemarien joukko kokoontui 27.-28.11.2021 Aulangolle suunnittelemaan ammattiliitto JHL:n edustajistovaaleja. Viikonlopun päätuloksena syntyivät monipuoliset suunnitelmat siitä, miten vaalivoitto tehdään JHL-vaaleissa.

JHLdemarien mottona helmikuisissa vaaleissa on Loistava, voittava joukkue. Olethan sinäkin mukana tässä parhaassa joukossa! Mukaan menoon pääset helposti, ota vain yhteyttä aluevastaaviimme. JHL-vaaleihinkin ehtii mainiosti ehdolle, sillä ehdokasasettelu päättyy 15.12. klo 15. Helpoiten pääset ehdolle osallistumalla yhdistyksesi kokoukseen ja ilmoittautumalla siellä ehdokkaaksi. Aluevastaavamme opastavat tarvittaessa.

Tilaisuuden aluksi julkistettiin vaaliteemat, jotka toimivat tavoitteina ja ohjaavat JHLdemarit ja sitoutumattomat -vaaliliiton toimintaa. Oikeudenmukaisuus ja reilu työelämä ovat aina vahvasti mukana tavoitteissa. Hyvinvoinnin ammattilaiset ansaitsevat laadukasta ja toimivaa edunvalvontaa niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Tilaisuudessa keskusteltiin laajasti tulevista aluevaaleista, hyvinvointialuiden synnystä ja tulevaisuuden kunnista. Työpajoissa käytiin läpi ja suunniteltiin tavoitteellisia toimintatapoja, jotka edistävät JHLdemarien visiota. Erittäin tärkeäksi koettiin alueellinen ja paikallinen toiminta.

Vaalityösuunnitelma hiottiin teräväksi niin ehdokasasettelun, ehdokkaiden tukemisen kuin kampanjoinnin ja markkinoinkin osalta.

Keskustelut eivät jääneet ainoastaan vaalien tasolle vaan tarmokas porukka linjasi toimintaa myös vaalien jälkeen. JHLdemarinuorten edustajat olivat aktiivisesti mukana ohjaamassa suunnitelmia nuoria kiinnostavaan suuntaan. Tässä porukassa on energiaa ja iloa!

JHLdemarien aktiivit pyysivät Päivi Niemi-Lainetta jatkokaudelle JHL:n puheenjohtajaksi ja Håkan Ekströmiä  jatkokaudelle liiton toimialajohtajaksi. Puheenjohtajan ja liiton toimialajohtajat valitsee kesäkuussa 2022 kokoontuva JHL:n uusi edustajisto. Edustajisto on liiton ylin päättävä elin ja sen edustajat valitaan jäsenäänestyksellä helmikuussa 2022. Edustajisto ja liiton johtajat valitaan viisivuotiskausiksi.

Jaa juttu