EDUSKUNTAVAALIT 2019
Ennakkoäänestys 3.-9.4.
Vaalipäivä 14.4.

kaikenmuuttamisohjeet

Kuva: vapaidenvaltakunta.fi

Kevään eduskuntavaaleissa sinulla on mahdollisuus muuttaa Suomen suunta taloudellisesti, poliittisesti ja yhteiskunnallisesti. Nyt jos koskaan on jokaisen palkansaajan syytä äänestää. Duunarin asemaa kurjistavan politiikan aika on saatava päättymään.

Laajat, kattavat, laadukkaat julkisesti tuotetut palvelut eivät ole itsestäänselvyys. Sitä eivät myöskään ole ay-liikkeen vahva asema työelämässä ja yhteiskunnassa. Niistä on pidettävä huolta poliittisessa päätöksenteossa. Tosiasia on, että kaikki poliittiset tahot ja poliitikot eivät jaa näitä demareille tärkeitä arvoja ja tavoitteita.

JHL-taustaiset päättäjät tietävät, tuntevat ja ovat kiinnostuneita JHL-väen työstä, työoloista ja työpaikoista. Heitä on syytä saada päättäjiksi, jotta asiantuntemusta ja osaamista julkista palveluista ja julkisesta työstä on olemassa. Nyt oman äänen käyttäminen on arvokasta ja parasta edunvalvontaa mikä jokainen voi itselleen tehdä. Inhimillisessä Suomessa jokainen ihminen tulee palkallaan toimeen ja kaikista pidetään huolta.

Suosittelemme äänestämään JHLdemaria. Katso kaikki ehdokkaamme tästä.

Meillä taitaa olla sama suunta!

Jaa juttu