JHLdemarien aktiivijoukko pyytämässäJHLdemarien viikonlopun tapaamisessa 27.-28.11.2021 Hämeenlinnassa koettiin suuria tunteita ja hetkiä. Joukko JHLdemarien aktiiveja Eija Paanasen ja Reijo Räsäsen johdolla pyysi Päivi Niemi-Lainetta jatkokaudelle JHL:n puheenjohtajaksi sekä Håkan Ekströmiä jatkokaudelle JHL:n toimialajohtajaksi sekä varapuheenjohtajaksi.

Niemi-Laine ja Ekström vastasivat iloisesti kyllä ja ovat siis kumpikin ehdolla jatkokaudelle JHL:n johdossa. Molemmat ovat toimineet nykyisissä tehtävissään vuodesta 2016.

Håkan Ekström ja Päivi Niemi-Laine kukitettuPäivi Niemi-Lainetta pyysivät aiemmin toukokuussa jatkokaudelle Helena Nieminen ja Sari Nieminen sekä joukko JHL-aktiiveja. Niemi-Laine vastasi silloin pyyntöön myöntävästi ja vahvisti nyt tämän vastauksensa.

– Päivi Niemi-Laine ja Håkan Ekström ovat tehokkaita ja tarmokkaita edunvalvojia ja täydellä sydämellä jäsenten puolella, aktiivit perustelivat.

Loistava joukkue Håkan Ekström ja Päivi EkströmPuheenjohtajan ja liiton toimialajohtajat valitsee kesäkuussa 2022 kokoontuva JHL:n uusi edustajisto. Edustajisto on liiton ylin päättävä elin ja sen edustajat valitaan jäsenäänestyksellä helmikuussa 2022. Edustajisto ja liiton johtajat valitaan viisivuotiskausiksi.

Kuvat: Marko Heinonen

Jaa juttu