Kunnat ovat suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kivijalka. Ammattiliitto JHL:n Kuntaremontti 2021 tarjoaa 15 keinoa, joilla kunnat laitetaan entistä ehompaan kuntoon. Kuntaremontin teemat esitellään webinaarissa 3. helmikuuta kello 17-19.00. 

Tule kuulolle! Tilaisuus järjestetään Zoomissa, osallistuminen on maksutonta ja kaikille avointa.
Klikkaa tästä mukaan tilaisuuteen.

Webinaarin ohjelma

Tilaisuuden avaa JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine.

Yhteiskuntavaikuttamisen päällikkö JHL:stä Vesa Mauriala esittelee Kuntaremontti-teemat.

Toimittaja Paavo Rantalainen verkkomedia viisykkönen.fi :stä kertoo miten kuntavaaliehdokas pääsee esille mediassa.

Kolme JHL:läistä vaalityön konkaria kertoo miten tehdään onnistunut vaalikampanja. SDP:n ehdokkaista mukana ovat Harri Lepolahti Nurmijärveltä ja Sirkka-Liisa Kähärä Vantaalta. Vasemmistoliitosta mukana on Tiina Liimatainen Lohjalta.

Kuntaremontti 2021–2025

JHL:n kuntavaaliteemat ovat nimeltään Kuntaremontti 2021-2025. Teemoja saa vapaasti hyödyntää omassa vaalityössä ja kuntapäättäjänä tulevalla kaudella.

Kunnan elinvoima syntyy sen alueella olevista työpaikoista, hyvistä palveluista ja vireästä eteenpäin menosta. Asuinympäristö, työllistymis- ja koulutusmahdollisuudet, liikenteellinen saavutettavuus sekä kaupalliset ja tapahtumapalvelut muodostavat kunnan vetovoimatekijöiden ytimen. Sitä tukevat kuntakeskustojen viihtyisyys, kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut, turvallisuus, uudistuvuus, ilmapiiri ja kunnan omat erityispiirteet.

Yksityisten yritysten ja kolmannen sektorin palvelut täydentävät kunnan palveluita.

JHL:n kuntaremontissa on neljä kokonaisuutta, joiden alla on kaikkiaan 15 teemaa.
Lue kaikki Kuntaremontti-teemat tästä. 

Jaa juttu